STUDIO SE-LE

Studio SE-LE on Rovaniemellä sijaitseva, varustukseltaan korkealaatuinen ja nykyaikainen äänitysstudio, jossa voidaan tuottaa kaikenlaista musiikkia sekä mainoksia. Asiakkaina on ollut mm. tanssiorkestereita, rockyhtyeitä ja kuoroja.

Halutessaan solistit voivat tilata valmiit taustat, jolloin solistin tarvitsee käydä vain laulamassa. Tällaisissa tapauksissa käytämme muusikkoina vain ammattimiehiä. Esim. rummuissa on usein ollut Miri Miettinen tai Jartsa Karvonen.   Kitarassa Taisto Weslin tai Timo Rehtonen, hanurissa Seppo Leino, jousisoittimissa Lapin Kamariorkesterin jousisoittajia jne. Studio Se-Lessä on äänitetty mm. seuraavia artisteja:

Mikko Kuustonen,

Kai Hyttinen, Mr. Lordi, Tarja Ylitalo, Kauko Simonen, Arja Havakka, Jaska Mäkynen, Erkki Liikanen,

Teuvo Oinas, Mona-Liisa Malvalehto, Jukka Huhtamella, Sari Matala  jne.

Studion kalustoa: MACIE-äänipöytä 32 kanavaa, FOSTEX D 2424-kovalevytallennin,

CUBASE 10.0.50 64 bit.-äänitys- ja editointijärjestelmä, WAVELAB 10,0-masterointiohjelma, GENELEC-ja ART SOUND-kaiuttimet. Mikrofoneja mm. MG, AKG, BAYER, OKTAVA jne.

Efektilaitteita ja prosessointilaitteita mm. AURAL EXITER, UREI, YAMAHA, ROLAND, T.C. ELECTRONIC FINALIZER, FOCUSRITE, BEHRINGER jne.

PANASONIC dat-nauhureita, STUDER 2-raitanauhuri. TECHNIS-digitaalipiano, SOLTON-syntikka, KORG-syntikkamoduli, VIRTUAALI-soittimet tietokoneella jne.

Studio Se-Le valmistaa halutessanne kansimateriaalit, eli Bookletin, Labelin ja Inlay Cardin, sekä painaa CD-levyjä.

Teemme myös CD-levyjä vinyylilevyistä ja savikiekoista.

Myös nämä kotisivut on valmistanut Studio Se-Le